top of page

Plan of Business

Financial

and Accounting Advisors

Επιχειρησιακή Οικονομία


Η επιχειρηματικότητα έχει εισέλθει σε μια νέα φάση εξαιτίας λόγων όπως του προσδιορισμού των οικονομικών χωρών επιρροής παγκοσμίως.


Αυτό έχει ως συνέπεια τη δήλωση αντικειμενικών στόχων καθώς και τον καθορισμό από πλευράς επιχειρήσεων βασικών ευθυνών για την πορεία καινοτόμων πολιτικών στρατηγικής σημασίας για την οικονομία.


Άλλωστε η επιχειρησιακή πολιτική επιβάλλει σήμερα ένα αμιγώς ποιοτικό σχεδιασμό του παρόντος που θα λειτουργήσει ως οδηγός για τις εξελίξεις του αύριο και την τοποθέτηση των επιχειρήσεων εντός εσωτερικού και εξωτερικού.


Μια ορθή επιχειρησιακή πολιτική επιβάλλει έναν ανεπίσημο κύκλο που η λήψη αποφάσεων αποτελεί μια κομβικής σημασίας διαδικασία, καθώς γίνεται επιτακτική η ανάγκη για αναγνώριση των διεθνών κινήσεων σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο.


Από το παραπάνω προκύπτει πως η ανατροφοδότηση της επιχειρησιακής οικονομίας, όρος που στο μέλλον θα αποτελεί τη βάση για ένωση επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, μας παρουσιάζει όλα όσα έχουν γίνει καθώς και τα αποτελέσματα όσων λειτούργησαν αρνητικά και θετικά.


Ο έλεγχος άλλωστε της οργάνωσης των επιχειρήσεων και ο έλεγχος ένταξής τους σε μια παγκόσμια οικονομία η οποία θα λειτουργεί ναι μεν ελεύθερα αλλά με σαφή πλαίσια ωφέλειας για τις οικονομίες, ορίζουν τελικώς τη συνεισφορά της ποιότητας της εσωτερικής οικονομίας των επιχειρήσεων.


Ο αποτελεσματικός επιχειρησιακός κύκλος θεωρείται πως είναι η βασική συνεισφορά καθώς και ευθύνη για την αλλαγή της νοοτροπίας καθώς και του μοντέλου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με σαφής προεκτάσεις και στο εξωτερικό.


Η αρχή ενός οικονομικού - επιχειρησιακού κύκλου θέτει τις επιχειρησιακές οικονομίες σε διαρκή εσωτερικό έλεγχο, γεγονός που εξασφαλίζει και την οικονομική φερεγγυότητά τους σε κάθε επιχειρησιακή συμφωνία.


Έτσι, φανερά έχουμε ορισμό μακροπροθέσμων πλάνων που η εισαγωγή τους αναφέρεται στη δυνατότητα των επιχειρηματιών και των Διοικήσεων των εταιρειών να αντιληφθούν τις εξελίξεις που θα λύνουν προβλήματα από σήμερα.


Γιώργος Εγγλεζάκης

CEO

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page