top of page

Η Plan of Business

Η Plan Of Business είναι μια λογιστική - φοροτεχνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007. Στόχος και σκοπός μας  είναι η παροχή υψηλής ποιότητας  εξειδικευμένων λογιστικών, φορολογικών, συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Μισθοδοσίας.

Η Plan of Business Accounting Services and Seminars ιδρύθηκε το 2007. Είναι μια από τις πλέον πρωτοπόρες επιχειρήσεις στην παροχή υπηρεσιών λογιστικής και φοροτεχνικής με παράλληλη επιχειρηματική υποστήριξη των πελατών μας, μέσω της εκπαίδευσης στελεχών και της ανεύρεσης ικανών και κατάλληλων στελεχών. Ο στόχος μας σταθερός:  να είμαστε από τις κορυφαίες επιλογές και ο πλέον ποιοτικός συνεργάτης των πελατών μας.

 

Η Plan of Business Accounting Services and Seminars αποτελεί τον ολοκληρωμένο πάροχο λύσεων στους τομείς της λογιστικής, του οικονομικού consulting, της εκπαίδευσης στελεχών και της επιλογής προσωπικού.
 
Το Όραμα μας παραμένει σταθερό, να αποτελούμε μοχλός αναβάθμισης της οικονομικής και επιχειρηματικής πορείας των πελατών μας , να είμαστε η πρώτη επιλογή για οικονομικές μελέτες, λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση στελεχών σε μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών αντικειμένων. 
 
 

Office colleagues having casual discussion during meeting in conference room. Group of men

OUR TEAM

323298516_925446828631531_3879830346208967845_n.jpg

Γιώργος Εγγλεζάκης

CEO & Founder

Ο Γιώργος Εγγλεζάκης είναι λογιστής Α’ τάξης, ιδιοκτήτης και CEO της Plan of Business Accounting Services and Seminars.

Έχει επιτελέσει λογιστής και οικονομικός σύμβουλος σε ευρεία γκάμα εταιρειών, με έμφαση στην οικονομική συμβουλευτική και το αποτελεσματικό financial και φορολογικό trouble-shooting.

 

Είναι αναλυτής οικονομικών θεμάτων, συντάσσει οικονομικές μελέτες και έχει εμπειρία στο factoring. Παράλληλα, στα πλαίσια της δραστηριότητα του ως υπεύθυνος λογιστηρίου, διαχειρίζεται θέματα μισθοδοσίας, καταχώρησης τιμολογίων, cash flow και εσωτερική οργάνωση λογιστηρίου.

Είναι συγγραφέας των e-books ‘’Επιτυχημένη οργάνωση επιχείρησης σε 10 απλά βήματα’’ και ‘’Budgeting στη Νέα Οικονομική Εποχή’’.

 

Τα άρθρα του παρουσιάζονται στο www.planofbusiness.eu και στο www.epixeiro.gr.

337282340_627389142761036_8902161985287659201_n.jpg

Μαρία Ζαρωτιάδου

Managing Director

Η Μαρία Ζαρωτιάδου είναι η Managing Director στην Plan of Business (www.planofbusiness.eu) και στην Plan Career by Plan of Business (www.plancareer.eu).


Έχει διατελέσει Σύμβουλος σε θέματα ισότητας των φύλων στη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Η Μαρία είναι Πιστοποιημένος Business Coach και Ειδικός Στρατηγικού Μάρκετινγκ με πτυχίο (B.A. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (εξειδίκευση στην Ισότητα των Φύλων) και μεταπτυχιακό (M.Sc. στο Μάρκετινγκ) στο Μάρκετινγκ και την Ισότητα των Φύλων.


Η Μαρία έχει εκπαιδευτεί στη Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και είναι κάτοχος της πιστοποίησης WISE4Women του αντίστοιχου προγράμματος κατάρτισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Είναι μέλος του Harvard Business Review Advisory Council και είναι μέντορας για γυναίκες νέους επιχειρηματίες, wannabepreneurs και επίδοξους επιχειρηματίες για περισσότερα από 10 χρόνια.


Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία καθοδηγεί νέους επιχειρηματίες στο Women on Top, στο Women Do Business, στο Startab, στο ACEin στο University of Financial Studies στην Αθήνα και στο Foundit by Prince's Trust International και το Bizrupt. Τα σεμινάρια, τα διαδικτυακά σεμινάρια και τα workshops της παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, στις δράσεις των Women Do Business, Skywalker.gr και Plan of Business.


Η Μαρία είναι επίσης Certified Workshop Facilitator στο πρόγραμμα #IamRemarkable by Google.


Μπορείτε να βρείτε τα άρθρα της δημοσιευμένα στο www.epixeiro.gr, στο www.planofbusiness.eu και στο www.talentedladiesclub.com

bottom of page