Η Plan Of Business είναι μια λογιστική - φοροτεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007. Στόχος και σκοπός μας  είναι η παροχή υψηλής ποιότητας  εξειδικευμένων λογιστικών, φορολογικών, συμβουλευτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Μισθοδοσίας.

Σχετικά με εμάς

Η πίστη στη Ποιότητα


Η προσπάθεια για παροχή του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στην Plan of Business. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή προτεραιότητα για εμάς - είναι ένα βασικό μέρος του σκοπού που μας οδηγεί. Η συνεχής παροχή εξαιρετικής ποιότητας σε κάθε πτυχή κάθε έργου που αναλαμβάνουμε στη συνεχή αναπτυξιακή μας πορεία είναι θεμελιώδης για τη συνεχή επιτυχία μας.

Η φιλοσοφία μας


Παροχή συμβουλών σε θέματα φορολογίας, λογιστικής και εργατικής νομοθεσίας στη διοίκηση της εταιρείας ή στον επιχειρηματία, καθώς η συνεργασία και η ενημέρωση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όταν γίνεται με έγκαιρο και έγκυρο τρόπο.  Η σχέση που θέλουμε να αναπτύξουμε με τους πελάτες μας είναι μέσω της παροχής χρήσιμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών να επιτύχουμε κερδοφορία και ανάπτυξη εντός των οικονομικών περιβαλλόντων που δραστηριοποιούνται. 

Η εξειδίκευσή μας

Χρηματοοικονομική, λογιστική και συμβουλευτική πείρα που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη.
Είτε είστε ιδιώτης, είτε επιχείρηση ή μια εταιρεία startup, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη 14ετή τεχνογνωσία της Plan of Business σε λογιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Η εμπειρία μας


Η Plan of Business σάς προσφέρει την ασφάλεια μιας λογιστικής εταιρείας με σταθερά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις ανάγκες της επιχείρησής σας, η Plan of Business είναι δίπλα σας καθ'  όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της επιχείρησής σας.  Έχουμε αναλάβει λογιστικά και χρηματοοικονομικά έργα  σχετικά με λύσεις λογιστικής, φορολογίας, κερδοφορίας και επιχειρηματικών διαδικασιών εδώ και 14 χρόνια.