top of page

Plan of Business

Financial

and Accounting Advisors

Προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για την επιχείρησή μας


Η θέληση να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση θεωρείται σημαντική και κυρίως είναι εκείνη που μας ωθεί συνεχώς στην εξέλιξη της επιχείρησής μας.


Είναι σίγουρο πως μέσα από την εργασία μας επιδιώκουμε να κερδίσουμε, και κυρίως να κερδίσουμε την ικανοποίηση ότι πετυχαίνουμε καθημερινά σε κάθε βήμα που κάνουμε.


Αυτό άλλωστε μας παροτρύνει να βαδίζουμε συνεχώς μπροστά και το ένα βήμα να αποτελεί τον οδηγό του επόμενου.


Σαφώς αυτό συνεπάγεται με σκληρή δουλειά. Τι σημαίνει όμως πραγματικά να δουλεύεις σκληρά;


Η εργασία απαιτεί εγρήγορση, επιμονή και υπομονή. Κυρίως πειθαρχία στον καθημερινό στόχο που θέτουμε.


Το μέλλον δεν μπορεί απλά να αφεθεί, και όταν δημιουργούμε μια επιχείρηση ευθύς γινόμαστε εκείνοι που με τις πράξεις μας τελικά κατευθύνουμε και το μέλλον της.


Σχέδιο, εργασία και επιθυμητό αποτέλεσμα καθημερινές έννοιες, που όμως θεωρούνται και εκείνες που εφόσον συμφωνούν μεταξύ τους γεννούν ευκαιρίες για συνεχή ανάπτυξη και προσωπική εξέλιξη.


Προετοιμάζουμε την επιχείρησή μας εάν προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για αυτήν, και αυτό γίνεται εάν και εφόσον ορίσουμε τι πραγματικά θέλουμε να πετύχουμε όταν αποφασίζουμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση της δικής μας επιχείρησης.


Προετοιμάζουμε τον εαυτό μας λοιπόν όταν είμαστε αρχικά έτοιμοι να γίνουμε μαθητές και κυρίως όταν θα κάνουμε τις θυσίες που απαιτούνται για τη γνώση αυτή.


Το δεδομένο είναι πως όλο το πλάνο της προσωπικής μας προετοιμασίας έχει ως θεμέλιο τον δικό μας χρόνο που διαθέτουμε σε αυτό.


Και αυτός ο χρόνος είναι η ανταμοιβή που καθημερινά αλλά και στο μέλλον δίνει η δική μας επιχείρηση.

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page