top of page

Plan of Business

Financial

and Accounting Advisors

Η Plan of Business στη λίστα United Nations’ Women’s Empowerment Principles


Μια προσπάθεια μηνών έγινε πραγματικότητα και όλοι εμείς στην Plan Of Business Accounting Services and Seminars είμαστε υπερήφανες/οι.


Η εταιρεία μας είναι πλέον στη λίστα των signatories για την Ελλάδα στο United Nations’ Women’s Empowerment Principles.


Το WEPs είναι ένα σύνολο Αρχών που προσφέρουν καθοδήγηση στις επιχειρήσεις σχετικά με τον τρόπο προώθησης της ισότητας των φύλων και της χειραφέτησης των γυναικών στον εργασιακό χώρο, την αγορά και την κοινότητα.


Ιδρύθηκαν από το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ και το UN Women, τα WEP είναι ενημερωμένα από τα διεθνή πρότυπα εργασίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα και βασίζονται στην αναγνώριση ότι οι επιχειρήσεις έχουν μερίδιο και ευθύνη για την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών.


Τα WEP αποτελούν πρωταρχικό μέσο για την εταιρική παράδοση σχετικά με τις διαστάσεις της ισότητας των φύλων της ατζέντας του 2030 και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Με την ένταξή του στην κοινότητα των WEPs, ο κάθε Διευθύνων Σύμβουλος σηματοδοτεί τη δέσμευσή του σε αυτήν την ατζέντα στα υψηλότερα επίπεδα της εταιρείας και τη συνεργασία του σε δίκτυα πολλαπλών συμμετόχων για την προώθηση επιχειρηματικών πρακτικών που ενδυναμώνουν τις γυναίκες.


Αυτά περιλαμβάνουν ίση αμοιβή για εργασία ίσης αξίας, πρακτικές που ανταποκρίνονται στο φύλο και μηδενική ανοχή έναντι της σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας.



https://www.weps.org/

https://www.weps.org/companies

9 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page