top of page

Plan of Business

Financial

and Accounting Advisors

Επενδυτική δραστηριότητα και Απόδοση


Η επένδυση εισοδήματος προέρχεται από την αποταμίευση , η οποία ενισχύεται από την ασκούμενη οικονομική πολιτική , που με την σειρά της δημιουργεί όλες εκείνες τις κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιηθεί το ως άνω , με πρωταρχικό μέλημά της την πρόνοια.


Με την επένδυση στην ουσία μετακινείται εισόδημα σε περιουσιακά στοιχεία με πιθανή απόδοση , και αυτό επίσης ενισχύεται από την τακτική περιοδικότητα εισοδήματος , βλ. πολιτικές περί απασχόλησης , κάτι που επιφέρει έσοδα από τόκους και μερίσματα.


Σημαντικό να τονισθεί είναι και το δεδομένο της αναπτυξιακής πορείας της ίδιας της επένδυσης που μεταφράζεται σε αναπτυξιακή πορεία του ίδιου του περιουσιακού στοιχείου.


Στην κοινωνία μας σήμερα , όπως και σε κάθε κοινωνία ο παράγοντας της ρευστότητας της οικονομίας και κατ' επέκταση των πολιτών είναι σημαντικός για να μπορέσει η επένδυση να επιφέρει ταχεία ρευστοποίηση, κάτι που αυτόματα μεταφράζεται σε ισχυρή εμπορική παρουσία που σημαίνει την σταθερότητα της οικονομίας και αναπτυξιακής πορείας του εμπορίου.


Τέλος αναφέρουμε πως η επένδυση συνοδεύει τεράστιες αξιοσημείωτες πιθανότητες βελτίωσής της οικονομικής θέσης τόσο του πολίτη όσο και της οικονομίας εν γένει και για αυτό σημασία έχει η γνώση του περιθωρίου και των δυνατοτήτων της οικονομίας.

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page